24.04.2015 11:56

Ajax traint met fitte Fischer in de spits

Viktor Fischer, die langdurig geblesseerd was aan zijn hamstring, rust tijdens het trainingskamp van Ajax even uit. (09-01-2015)
Viktor Fischer, die langdurig geblesseerd was aan zijn hamstring, rust tijdens het trainingskamp van Ajax even uit. (09-01-2015)

Mogelijk begint Viktor Fischer zondag in het competitieduel van Ajax met PEC Zwolle in de spits. Die positie bekleedde hij vrijdag tijdens de training van de Amsterdammers.

Dat weet Voetbal International. De twintigjarige Deen maakte vorige week tegen NAC Breda (0-0) na veertien maanden blessureleed zijn rentree in Ajax 1. Dat deed hij toen ook als spits.

Het tijdschrift zag ook dat Milik aansloot bij de groepstraining van Ajax. De Pool ligt daarmee op schema om zondag in Zwolle zijn rentree te vieren. De spits was de afgelopen weken afwezig door een knieblessure.

Nicolai Boilesen was wel afwezig en mist waarschijnlijk het duel met de bekerhouder. De verdediger heeft nog steeds last van een spierblessure. Daardoor kwam de Deen tegen NAC Breda ook al niet in actie. Tegen de Brabanders was Jaïro Riedewald zijn vervanger.

Ajax kan zondag bij een gelijkspel tegen PEC Zwolle de tweede plaats in de Eredivisie veilig stellen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner