25.04.2015 20:12

Atlético Madrid te sterk voor Elche

Diego Godín (m.) en Jesús Gámez (l.) zijn het tijdens Real Madrid - Atlético Madrid niet eens met een beslissing van de arbitrage. (22-04-2015)

Atlético Madrid heeft in de Spaanse competitie goede zaken gedaan in de strijd om de Champions League-tickets. De club zette in eigen stadion Elche met 3-0 opzij.

In de eerste helft wist geen van beide ploegen het net te vinden. Atlético-spits Fernando Torres ging in de 25e minuut als eerste op de bon bij scheidsrechter Gómez. Vlak na rust viel bij de Madrilenen de Braziliaanse verdediger Guilherme Siqueira na een onfortuinlijke glijpartij geblesseerd uit.

Niet veel later opende Atlético alsnog de score. Antoine Griezmann profiteerde van een halfslachtige redding van voormalig PSV-keeper Przemysław Tytoń en tikte de bal eenvoudig binnen. In de 63e minuut ging diezelfde Tyton in de fout bij een afstandsschot van Raúl García: 2-0. Griezmann tekende vervolgens in de 77e minuut voor zijn tweede treffer.