26.04.2015 18:05

Stuttgart weer laatste na remise Paderborn

VfB Stuttgart is zondag naar de laatste plaats in de Bundesliga gezakt. SC Paderborn speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen Werder Bremen en passeerde daardoor de formatie van trainer Huub Stevens. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt, met nog vier wedstrijden te gaan, slechts één punt.

Paderborn kwam met 2-0 voor. Mario Vrancic en Moritz Stoppelkamp zorgden met treffers in de 25e en 27e minuut voor de voorsprong. Davie Selke bracht Werder nog voor rust terug in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd zorgde Izet Hajrovic voor de gelijkmaker. Bij Paderborn pakte Michael Heinloth kort na de gelijkmaker zijn tweede gele kaart en moest vertrekken.

Stuttgart stond zaterdag tegen SC Freiburg ook met 2-0 voor, maar liet de tegenstander - net als Paderborn - toch nog langszij komen: 2-2.