30.04.2015 10:31

FC Utrecht bevestigt aantrekken Haller

Sébastian Haller loopt teleurgesteld van het veld in Utrecht af nadat FC Utrecht met 1-2 heeft verloren van sc Heerenveen. (18-01-2015)
Sébastian Haller loopt teleurgesteld van het veld in Utrecht af nadat FC Utrecht met 1-2 heeft verloren van sc Heerenveen. (18-01-2015)

Sébastien Haller is definitief speler van FC Utrecht. De Fransman speelde al op huurbasis voor Utrecht, maar de club uit de Domstad heeft de optie in de huurovereenkomst gelicht, waardoor Haller nu eigendom is van Utrecht.

De Franse aanvaller tekent in Utrecht een contract tot medio 2019 en komt over van AJ Auxerre. "Het nemen van de optie tot koop op Sébastien was afgelopen winter een bewuste keuze. We zagen de potentie. Die is er nu al uitgekomen. En dan zijn we eigenlijk nog maar net aan het werk met hem", alsu Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff op de clubsite. "Het doel van Sébastien is om via FC Utrecht een volgende stap te maken naar de top. Het is aan onze technische mensen om het talent dat hij heeft verder te ontwikkelen."

"We zien de potentie, de talenten en de kwaliteiten van Sébastien", vervolgt De Kruijff. "Dan is het op zijn plaats en gerechtvaardigd om in deze Franse jeugdinternational te investeren. Met Sébastien en Ruud Boymans hebben we nu twee kwalitatief goede spitsen vastliggen voor komend seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner