30.04.2015 19:19

FC Den Bosch verlengt contract coach Van Eck

René van Eck tijdens het treffen tussen FC Den Bosch en NEC Nijmegen (24-04-2015)
René van Eck tijdens het treffen tussen FC Den Bosch en NEC Nijmegen (24-04-2015)

FC Den Bosch heeft met René van Eck overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract met één seizoen, dat meldt de club op de officiële website.  Het huidige contract van de trainer liep na dit seizoen af.

Van Eck, tussen 1986 en 1990 speler van FC Den Bosch, werd in februari de nieuwe hoofdtrainer na het ontslag van Ruud Kaiser. In het verleden was hij onder andere coach bij het Zwitserse FC Luzern en het Duitse Alemannia Aachen. Voordat hij naar Den Bosch kwam, was hij jeugdtrainer bij Excelsior. FC Den Bosch staat met nog twee wedstrijden te spelen op een teleurstellende zestiende plaats in de Jupiler League.

Fred van der Hoorn, manager voetbalzaken bij de Brabantse club, toonde zich tevreden met de contractverlenging. "FC Den Bosch is content met het aanblijven van René van Eck als hoofdtrainer. We hebben als clubleiding veel vertrouwen in zijn werkwijze, passie en gedrevenheid en delen een gezamenlijke voetbalvisie. We kijken uit naar een prettig vervolg van de samenwerking", aldus Van der Hoorn.

Ook Van Eck liet weten blij te zijn: "Ik wil het bestuur en de club graag bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik krijg veel energie van de sportieve toekomstplannen van de club en kijk er naar uit om hier mede invulling aan te kunnen geven. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en heb veel vertrouwen in de toekomst."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner