30.04.2015 19:54

Allardyce nog niet in gesprek met West Ham

Sam Allardyce zei donderdag dat hij nog niet in gesprek is met zijn club West Ham United over een nieuw contract. Aan het einde van het huidige seizoen loopt het contract van de trainer af bij de club uit Londen.  

Het feit dat het contract van Allardyce afloopt, zorgt voor de nodige speculaties. Zo worden Rafael Benítez en Jürgen Klopp al gekoppeld aan een baan als hoofdtrainer bij West Ham. "Ik ga met de club om tafel en dan bespreken we de situatie. Dat is het enige wat me nu interesseert", zo zei Allardyce. 

Desondanks gaf Allardyce aan dat hij zich al aan het voorbereiden is op het nieuwe seizoen met West Ham, zo tekende Sky Sports op. "We zijn bezig met alle voorbereidingen. Martin Glover, die gaat over het personeelsbeleid, is bezig met het opstellen van een lijst van alle mensen waarmee we momenteel werken. Dan gaan we ook kijken wat er met sommige spelers gaat gebeuren", aldus Allardyce.

Ook ontkende de trainer dat West Ham interesse heeft in Callum Wilson, aanvaller van AFC Bournemouth dat volgend jaar in de Premier League uitkomt. Allardyce: "Ik denk dat hij waarschijnlijk te duur is. Als Bournemouth een speler van zijn kaliber laat gaan, net nadat ze zijn gepromoveerd naar de Premier League, dan zetten ze een hoge prijs op zijn hoofd. Als ze hem al willen verkopen, dan gebeurt dat voor een groot bedrag."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner