01.05.2015 09:43

Nederlander 'relaxed' onder geruchten Leeds

Jimmy Floyd Hasselbaink coacht FC Antwerp. (05-09-14)
Jimmy Floyd Hasselbaink coacht FC Antwerp. (05-09-14)

Jimmy Floyd Hasselbaink maakt zich niet druk over de interesse van Leeds United. De Engelse club ziet de huidige trainer van Burton Albion graag komen, maar de Nederlander is daar volgens eigen zeggen niet mee bezig.

"Ik sta er heel relaxed in. In het voetbal komen er altijd dingen op je pad, maar ik kan daar nu niet aan denken. Ik ben met ons kampioenschap bezig. We moeten winnen bij Cambridge. Of hopen dat de concurrent punten verspeelt", zegt Hasselbaink tegen De Telegraaf.

Met Burton Albion presteert Hasselbaink uitstekend. Bij die club is hij nog maar een paar maanden werkzaam, maar onder zijn leiding is Burton gepromoveerd naar de League One, het derde profniveau in Engeland. Leeds United wil met de Nederlander datzelfde kunstje flikken, maar dan van de Championship naar de Premier League.

Leeds United zal in ieder geval flink moeten betalen voor Hasselbaink, want bij Burton heeft hij nog een contract voor twee jaar. Als Leeds United daarvoor kiest keert Hasselbaink terug op het oude nest. De oud-prof speelde vanaf 1997 twee seizoenen voor Leeds.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner