01.05.2015 19:33

VVV heeft aanvallende intenties in Volendam

Melvin Platje heeft het moeilijk tegen Jong Ajax. VVV-Venlo verliest uiteindelijk met 4-0 in de Jupiler League. (01-12-2014)
Melvin Platje heeft het moeilijk tegen Jong Ajax. VVV-Venlo verliest uiteindelijk met 4-0 in de Jupiler League. (01-12-2014)

Vrijdagavond staan VVV-Venlo en FC Volendam tegenover elkaar in het vissersdorp. Op het spel staat een plek bij de play-offs om te kunnen strijden voor promotie naar de Eredivisie. De ploeg uit Limburg pakt het duel serieus op en begint erg aanvallend.

Zo staan met spelers als Melvin Platje, Randy Wolters, Medy Elito en Vito van Crooy vier erg aanvallend ingestelde spelers in de basisopstelling bij VVV-Venlo. Gianluca Nijholt liep in de vorige wedstrijd van de Limburgers tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen op en is daardoor automatisch geschorst. Ramon Voorn, de jarige huurling van Fortuna Sittard, vervangt de oud-speler van FC Utrecht in de basisopstelling

Bij de thuisploeg keert Bradley Kuwas terug in de basisopstelling. Opvallend, aangezien bekend werd dat de aanvaller volgend seizoen de clubkleuren van Excelsior verdedigt. Natuurlijk zal Kuwas zich dit seizoen focussen op FC Volendam, maar zit de aanvaller niet al een beetje met zijn hoofd in de Eredivisie? Bert Steltenpool, die vorige week nog op de bank bleef tegen Almere City, moet voor de doelpunten zorgen tegen VVV-Venlo.

Vanaf 20.00 is de wedstrijd LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner