02.05.2015 15:48

Van 't Schip ziet terugkeer bij Ajax wel zitten

Rob Witschge (l.), John van 't Schip (m.) en Marco van Basten brengen een bezoekje aan de Amsterdam ArenA tijdens het Amsterdam Tournament. (08-08-2008)
Rob Witschge (l.), John van 't Schip (m.) en Marco van Basten brengen een bezoekje aan de Amsterdam ArenA tijdens het Amsterdam Tournament. (08-08-2008)

Van 1981 tot en met 1992 speelde John van 't Schip in het eerste elftal van Ajax. De buitenspeler kwam tot ruim 250 wedstrijden in de Eredivisie. Inmiddels is hij trainer in Australië, maar voor een terugkeer richting Amsterdam is de oud-voetballer altijd te vinden.

"Ajax is en blijft mijn club, ik ken er nog steeds heel veel mensen. Het voelt voor mij als een familie, als thuiskomen. En dat is altijd fijn. Mocht er in de toekomst ooit nog een gelegenheid zijn om daar in welke functie dan ook te gaan werken, waarom niet?", vraagt Van 't Schip zichzelf af in Helden Online.

Op dit moment staat de oud-voetballer aan het roer bij Melbourne City en daar heeft hij plezier. "Ik heb het erg naar mijn zin in Melbourne. Het is best lastig om, wanneer je in Australië werkt, echt in Europa aan de weg te timmeren. Maar ik ben hier en wil het zo goed mogelijk doen. We hebben steeds meer mogelijkheden om deze club tot de beste van het land te maken en dat is een proces waarin we momenteel zitten. Daar zijn we eigenlijk net mee begonnen, nu is het verder bouwen. En daarin wil ik een belangrijke rol hebben. Het doel is om hier succes te hebben."

Van 't Schip staat nog tot medio 2017 onder contract in Australië.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner