02.05.2015 16:53

Nog geen beslissing in de Topklasse Zaterdag

Het kampioenschap in de Topklasse Zaterdag kan door nog geen enkele ploeg gevierd worden. Koploper Kozakken Boys won zaterdag met 2-1 van Excelsior Maassluis, maar omdat Spakenburg ook haar wedstrijd won, is er nog niets beslist. 

Het verschil tussen de nummers één en twee bedraagt nu drie punten, terwijl het doelsaldo nagenoeg gelijk ligt. Op de laatste speeldag reist Kozakken Boys af naar Barendrecht voor een wedstrijd tegen de huidige nummer vier van de Topklasse Zaterdag. Runner-up Spakenburg moet het doen tegen GVVV.

Onderin de competitie zijn de meeste beslissingen al wel gevallen. SC Genemuiden en Ajax Amateurs degraderen rechtstreeks, terwijl Sparta Nijkerk zich zo goed als zeker bij de twee clubs voegt. De Spartanen speelden met 1-1 gelijk tegen de Ajax Amateurs, waardoor het verschil met de 'veilige' dertiende plek drie punten is. ONS BOSO Sneek is op dit moment de nummer dertien. Deze plek betekent aan het einde van het seizoen degradatievoetbal tegen een ploeg uit de Hoofdklasse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner