06.05.2015 11:15

Update: Ajax presenteert woensdag Gudelj-trio

Uit de oude doos: een prachtige foto van de voetbalfamilie Gudelj. Vader Nebojša (m.), Dragi (l.), de jongste zoon, en Nemanja (r.), de oudste zoon. (02-11-2011)
Uit de oude doos: een prachtige foto van de voetbalfamilie Gudelj. Vader Nebojša (m.), Dragi (l.), de jongste zoon, en Nemanja (r.), de oudste zoon. (02-11-2011)

Dat Ajax belangstelling heeft voor AZ Alkmaar-middenvelder Nemanja Gudelj is inmiddels bekend. De Amsterdammers willen echter de 'hele' familie Gudelj aantrekken. Vader Nebojša en broertje Dragi zijn ook in beeld.

De transfer van Nemanja zou al zo goed als zeker zijn, maar Ajax hoopt ook Nebojša binnen te halen. De Amsterdammers willen Nebojša strikken voor een rol in het scoutingsapparaat van Ajax. Gudelj senior is sinds 1997 actief in Nederland als speler en trainer, maar heeft een groot netwerk in de Balkan. Met name Servië is volgens De Telegraaf interessant voor de Amsterdammers.  

Naast Nebojša en Nemanja wil Ajax ook het zeventienjarige broertje van Nemanja en zoon van Nebojša, Dragi, naar Amsterdam halen. Dragi begon het seizoen in de A1, maar speelt inmiddels zijn wedstrijden voor Jong NAC Breda. Dragi is linksback en Ajax wil de jongeling aankomend seizoen in actie zien in de Jupiler League bij Jong Ajax. 

Update: 06-05-2015 11:15:

Volgens het Algemeen Dagblad zal Ajax woensdag de familie Gudelj officieel presenteren. Naast Nemanja trekken ook Nebojša en Dragi Gudelj naar Amsterdam. De komst van Nebojša en Dragi is volgens het Algemeen Dagblad overigens op het bezoek van de Amsterdammers zelf. Na NAC Breda en AZ Alkmaar wordt Ajax de derde club in de carrière van Nemanja. De familie Gudelj werd onlangs al gespot in de Amsterdam ArenA, maar destijds was nog niet duidelijk dat de gehele familie in beeld was bij Ajax.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner