10.05.2015 19:23

Fischer: "Moet weer wennen aan het niveau"

Viktor Fischer is blij met zijn twee doelpunten in de met 3-0 gewonnen duel met SC Cambuur. De Ajacied was zichtbaar opgetogen dat hij twee keer het net trof. 

"De eerste goal was makkelijk. Ik weet dat Ricardo Kishna een actie in huis heeft. Ik hoefde alleen mijn voet neer te zetten en het was een doelpunt. Maar dat gaf me wel vertrouwen voor een tweede doelpunt. Ik hou van doelpunten maken, het gaf me echt een goed gevoel", zegt Fischer tegen FOX Sports. De Deen werd zondagmiddag gesteund door zijn moeder. Ajax had speciaal voor moederdag geregeld dat de moeders het veld opkwamen met de spelers. "Dat was leuk, maar met de familie Fischer vieren we moederdag eigenlijk niet."

Fischer scoorde twee keer, maar hij geeft toe dat hij het nog steeds wel moeilijk heeft. "Ik voel nu nog wel dat ik veertien maanden aan de kant heb gestaan. Ik moet weer even wennen aan het niveau van Ajax 1. Vooral in de eerste helft, de tweede voelde het al weer beter. Tegen Dordrecht willen we het seizoen goed afsluiten, maar vanavond drink ik zeker nog even een biertje!", sluit hij af met een glimlach. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner