14.05.2015 19:30

Chelsea legt groot Braziliaans talent vast

Chelsea heeft zich donderdag verzekerd van de diensten van het Braziliaanse talent Nathan. De negentienjarige aanvallende middenvelder komt over van Atlético Paranaense. De landskampioen maakte niet bekend voor hoeveel seizoenen hij heeft getekend.

Het Britse Mail Online weet te melden dat er ongeveer 4,5 miljoen Pond is gemoeid met deze aankoop. De middenvelder van Atlético Paranaense heeft in eigen land reeds indruk gemaakt in de Braziliaanse Nationale Onder 17 en Onder 20 teams. Nathan Allan de Souza, zoals zijn naam volledig luidt, gaat de vijfde Braziliaan worden in de selectie van de Engelse kampioen.

Bij zijn presentatie liet de jongeling weten uit te kijken naar volgend seizoen. "Ik ben blij dat ik bij Chelsea mag spelen, de kampioen van Engeland", liet hij optekenen op de website van de Londenaren. "Hopelijk kan ik hier veel leren en mijn spel verbeteren. Het is een droom die waarheid wordt. Bedankt Chelsea, voor het vertrouwen in mij. Ik zal mijn best doen om het team te steunen in het behalen van de nieuwe doelstellingen. "

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner