15.05.2015 10:56

De Jong droomt: "Samen succesvol zijn"

Jean-Paul de Jong wint als trainer van FC Eindhoven de prijs voor beste trainer van de eerste periode in de Jupiler League. (17-10-2014).
Jean-Paul de Jong wint als trainer van FC Eindhoven de prijs voor beste trainer van de eerste periode in de Jupiler League. (17-10-2014).

Jean-Paul de Jong is erg gelukkig met zijn overstap naar zijn oude liefde FC Utrecht. De huidige coach van FC Eindhoven zal volgend seizoen er alles aan doen om Utrecht een niveau hoger te tillen.

"Utrecht is mijn club. Terugkomen na een succesvolle periode bij Eindhoven voelt goed", laat De Jong optekenen door het Algemeen Dagblad. "Ik kijk ernaar uit om te gaan werken aan de verdere ontwikkeling van de FC en samen succesvol te zijn. Maar tót de laatste wedstrijd met Eindhoven is gespeeld, wil ik me door niets laten afleiden. Promoveren is echt een droom van me."

Eindhoven heeft een bijzonder goed seizoen achter de rug. De ploeg van De Jong eindigde achter NEC tweede, nog voor Roda JC Kerkrade. "Of Eindhoven klaar is voor de Eredivisie? Die vraag gold dit jaar ook voor Excelsior, ze hebben het prima gedaan. Het beleid in Eindhoven is goed, de scenario's wat er moet gebeuren bij promotie liggen klaar. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Eerst maar eens Volendam uitschakelen", besluit De Jong, die verkozen werd tot Trainer van het Jaar in de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner