18.05.2015 11:18

"Wij hebben de naam van Ajax aangetast"

Mike van der Hoorn schaamt zich voor de prestatie van Ajax tegen FC Dordrecht. De Amsterdammers verloren met 2-1 en dat is in de optiek van de verdediger Ajax-onwaardig. 

"Dit is diep triest", zegt hij tegen AT5. "We hebben de naam van Ajax aangetast en dat is heel pijnlijk. Volgend jaar moet het veel beter, te beginnen met de voorronde in de Champions League. Maar eerst moeten we dit maar heel snel vergeten, anders word je gek."

Van der Hoorn is niet de enige die harde woorden sprak. Ook Viktor Fischer was zeer ontevreden over de teamprestaties. "Het was dit seizoen gewoon niet goed genoeg. Niet voor ons, maar ook niet voor de supporters en voor iedereen die thuis naar ons zit te kijken. Het mag toch niet zo zijn dat zij straks stoppen met kijken, omdat wij dit leveren. Er zijn geen excuses, het moet volgend jaar echt beter", zei hij tegen FOX Sports. 

Voor zowel Ajax als voor FC Dordrecht maakte de uitslag niet meer uit. De Amsterdammers waren al verzekerd van plek nummer twee, terwijl Dordrecht al gedegradeerd is. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner