26.05.2015 21:41

Sevilla wint info in bij oud-trainers Dnipro

Sevilla heeft zich in de voorbereiding op de finale van de Europa League laten bijpraten door voormalig leden van de technische staf van tegenstander Dnipro Dnipropetrovsk. Trainer Unai Emery sprak met de Spanjaard Juande Ramos, die tot vorig jaar coach was bij de Oekraïners en met zijn twee toenmalige Spaanse assistent-trainers.

"Het wordt een spannende wedstrijd. Details kunnen de doorslag geven. We hebben Dnipro bestudeerd en informatie ingezameld bij Juande Ramos en zijn voormalige assistenten Marcos Álvarez en Juan Muñiz omdat we de tegenstander tot in het kleinste detail willen kennen. Alle drie hebben ze bij Dnipro gewerkt en kennen de club en spelers goed'', onthulde Emery dinsdag op de laatste persconferentie voor de finale op woensdag.

Emery staat bekend om zijn gedetailleerde voorbereiding en hij zegt dat hij Dnipro niet zal onderschatten. "Als je naar hun eerdere wedstrijden kijkt, valt op dat sommige ploegen zich favoriet voelden. Ons gaan ze niet verrassen. Ze staan hier niet zomaar'', aldus de Spaanse trainer.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner