30.05.2015 16:32

Buijs gaat voor voorbereiding nieuwe seizoen

Jordy Buijs vraagt om hulp nadat hij vervelend geblesseerd is geraakt aan zijn knie in de slotfase van de wedstrijd Ajax - sc Heerenveen. (22-11-2014)
Jordy Buijs vraagt om hulp nadat hij vervelend geblesseerd is geraakt aan zijn knie in de slotfase van de wedstrijd Ajax - sc Heerenveen. (22-11-2014)

Op dit moment is sc Heerenveen aan het strijden voor een Europees ticket. De selectie van de Friezen kende een prima seizoen, maar daarbij wordt al snel vergeten dat sterkhouder Jordy Buijs halverwege het seizoen wegviel. De pechvogel hoopt de start van het volgende seizoen mee te maken.

"Alleen al de wedstrijdspanning en druk meemaken zou geweldig zijn", vertelt Buijs, die in zijn dertiende wedstrijd van het huidige seizoen een ernstige knieblessure opliep tegen Ajax. "Ik focus me op de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Daar ga ik laten zien wat ik in me heb, zoals ik dat ook voor mijn blessure deed", aldus een zelfverzekerde Buijs.

Mocht sc Heerenveen het tweeluik met Vitesse zien te winnen in de finale van de play-offs voor Europees voetbal, dan zullen de Friezen uitkomen in de derde voorronde van de Europa League. Wedstrijden die Buijs mogelijk moet missen, aangezien hij zich richt op de openingswedstrijd van de competitie.

"Ik denk dat ik voor mijn blessure m'n waarde wel bewezen heb. Het publiek gaat straks weer een goede Buijs zien die de ploeg op sleeptouw neemt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner