31.05.2015 17:29

"Neymar is onsportief en heeft geen klasse"

Athletic Bilbao-aanvoerder Andoni Iraola is alles behalve blij met Barcelona-speler Neymar. De aanvaller toverde wat trucjes uit de hoge hoed en dat viel niet goed bij de tegenstander.

Barcelona stond met 3-1 voor en Neymar besloot het publiek ook wat te geven. Athletic pakte de Braziliaan direct aan. "Hij laat op deze manier geen klasse en sportiviteit zien", aldus aanvoerder Iraola. "Neymar heeft laten zien dat het nog maar een jongetje is en hij nog een hele hoop te leren heeft."

Ook trainer Ernesto Valverde is niet blij met de aanvaller. "Dit soort situaties moet je juist voorkomen. Hierdoor raak je geblesseerd." Luis Enrique van Barcelona was het met eens met zijn collega's. "Als ik hen was had ik hetzelfde gedaan of misschien nog wel erger", zei hij. 

Voor Lionel Messi had Valverde wel respect. De Argentijn maakte een wondergoal en oogst daarmee lof over de gehele wereld. "Hij is de beste speler van dit moment. Het is jammer dat de goal tegen ons is gemaakt, maar het was een geweldige treffer." 

Zie hieronder de actie van Neymar: 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner