08.06.2015 14:46

Sparta haalt Belgische middenvelder

Loris Brogno kijkt om zich heen tijdens een training van RAEC Mons. (18-02-2015)
Loris Brogno kijkt om zich heen tijdens een training van RAEC Mons. (18-02-2015)

Sparta Rotterdam heeft zich wederom versterkt met een middenvelder. De club uit Spangen heeft de Belgische middenvelder Loris Brogno aangetrokken. Brogno komt over van RAEC Mons.

Sparta maakt de komst van Brogno maandagmiddag via de officiële kanalen bekend. De Belg heeft in Rotterdam een contract voor twee seizoenen getekend met een optie voor een extra jaar. De middenvelder debuteerde in het betaalde voetbal voor Sporting Charleroi en stond daarnaast ook onder contract bij Oud-Heverlee Leuven en Lommel United. Het afgelopen seizoen scoorde Brogno acht keer in 31 wedstrijden in de Belgische Tweede Klasse.

Sparta is druk bezig op de transfermarkt. De Rotterdammers zijn al een aantal seizoenen actief in de Jupiler League en willen dolgraag terugkeren naar de Eredivisie. In een eerder stadium versterkte Sparta zich al met de middenvelder Paco van Moorsel (NEC Nijmegen), Ryan Sanusi (FC Oss), Kenneth Dougall (Telstar) en Melvin Vissers (Jong Ajax). Daarnaast speelt ook verdediger Mart Dijkstra (SC Cambuur) aankomend seizoen voor Sparta.

  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner