11.06.2015 14:43

'NAC Breda voert gesprekken met verdediger'

NAC Breda zit kort na de degradatie uit de Eredivisie niet stil. De Brabanders roeren zich flink op de transfermarkt. Donderdag werd Luis Pedro al vastgelegd en mogelijk volgt er nog een nieuwe verdediger voor de Bredanaars.

NAC Breda zou volgens Voetbal International in gesprek zijn met de 32-jarige Michael Dingsdag. De degradant hoopt binnenkort zijn komst naar het Rat Verlegh stadion officieel bekend te maken.

Als dat lukt, is Dingsdag alweer de tweede aanwinst voor NAC Breda. Donderdag maakt NAC bekend dat de 23-jarige verdediger Luis Pedro over komt van FC Emmen en in het nieuwe seizoen het NAC-shirt draagt. 

Dingsdag is geen onbekende speler in Nederland. De Amsterdammer begon zijn profcarrière in Arnhem bij Vitesse, waar hij vijf jaar speelde. Daarna volgde een vierjarige periode bij sc Heerenveen. Met de Friezen veroverde de verdediger de KNVB Beker.

In 2010 verkaste hij naar het Zwiterse FC Sion, dat hem na drie jaar liet gaat naar Grasshoppers Zürich, ook een club uit Zwitserland. Bij elke club waar Dingsdag speelde, was hij veelal basisspeler.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner