13.06.2015 10:33

Juve wil tweede spits Llorente niet laten gaan

Llorente zal een transfer voorlopig uit zijn hoofd kunnen zetten. De tweede spits van Juventus, achter Carlos Tévez, is volgens Italiaanse media een transfer ontzegd, omdat de verliezer van de finale van de Champions League niet weet wat Tévez gaat doen met zijn carrière.

De goaltjesdief lijkt te vertrekken uit Turijn en in dat geval wil Juventus niet dat ook de Spaanse aanvalsleider vertrekt. Sky Sports Italia meldt dat Llorente zich voorlopig gedeisd moet houden op de transfermarkt, totdat de Italiaanse landskampioen duidelijkheid heeft over de situatie rondom Tévez.

Llorente kwam dit seizoen tot maar liefst 45 wedstrijden, waarvan 31 in de Serie A en negen in de Champions League. De spits scoorde daarin maar negen keer. Het feit dat de lange spits maar negen volledige wedstrijden speelde in het seizoen 2014/2015 zorgt voor ontevredenheid bij Llorente, die graag vertrekt. 

Tévez staat als topscorer van Juventus in de belangstelling van meerdere Europese clubs, maar lijkt zelf te kiezen voor een terugkeer naar zijn thuisland, waar Boca Juniors de hoofdkandidaat lijkt om de voormalig pupil weer op te nemen in de selectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner