16.06.2015 15:37

Eisen Monaco: Falcao voor 2 Chelsea-talenten

AS Monaco is bereid om Radamel Falcao op huurbasis naar Chelsea FC te laten vertrekken. Daar wil het echter wel twee jeugdige talenten voor terug hebben.

De Fransen willen Falcao graag verhuren aan Chelsea, omdat het salaris van de Colombiaan op de begroting drukt van de Monegasken. Volgens The Telegraph stelt het echter wel eisen aan een verhuurperiode. Het wil namelijk Charly Musonda en Mario Pašalić huren. Musonda is een talentvolle aanvaller van 18 jaar, terwijl Mario Pašalić een middenvelder is van 20 jaar.

Musonda zou een tijdelijke overgang wel zien zitten. "Het is duidelijk dat Charly Chelsea moet verlaten en Monaco probeert hem al sinds januari te contracteren. Monaco is niet de enige, maar ze hebben laten zien hem echt te willen hebben", zegt Musonda's vader. Musonda is geboren in België en het liefste zou hij in zijn thuisland speelminuten willen maken. "Maar Chelsea wil niet dat Charly terug gaat naar België. Zij willen dat hij in een sterke competitie speelt bij een grote club, maar waar hij wel speelt in het eerste elftal."

Hoe Chelsea tegenover de ruildeal staat is niet bekend. Het is wel bekend dat José Mourinho Falcao graag wil hebben. "Als ik Falcao kan helpen om zijn niveau weer te halen, dan zal ik dat doen", zei hij eerder.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner