18.06.2015 10:01

Fischer maakt zich onmogelijk bij Denemarken

Jakub Brabec (r.) komt te laat om Viktor Fischer (l.) af te stoppen tijdens Jong Tsjechië - Jong Denemarken. (17-06-2015)
Jakub Brabec (r.) komt te laat om Viktor Fischer (l.) af te stoppen tijdens Jong Tsjechië - Jong Denemarken. (17-06-2015)

Viktor Fischer was woensdagavond 'not amused'. De Ajacied kreeg een basisplaats bij Jong Denemarken tegen Tsjechië, maar werd na 57 minuten gewisseld. De aanvaller was alles behalve blij met de wissel.

Na afloop was Fischer enigszins afgekoeld. "Ik ga er verder ook niets over zeggen, maar ik weet niet waarom ik werd gewisseld", citeert Voetbal International de aanvaller van Ajax. "Ik denk dat we te nerveus waren. In de tweede helft hebben we laten zien dat we kunnen voetballen. We kregen in de rust van de trainer een donderspeech, en we hadden dat blijkbaar nodig."

Fischer, die na zijn wissel boos werd en gelijk de kleedkamer opzocht, speelde bijna een uur in de spits tegen twee beulen. "We hadden aanvallend moeilijk en moesten een oplossing vinden, en dat bleek hoge ballen te zijn. Maar ik kan jullie één ding verzekeren, ik zal nooit goed zijn in de lucht tegen verdedigers van 1,90cm."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner