20.06.2015 13:59

Oud-Ajacied kondigt transfer naar Anzhi aan

Lorenzo Ebecilio lijkt zijn carrière voort te zetten bij Anzhi Makhachkala. De oud-speler van Ajax was dit seizoen al actief in de Russische competitie en plaatste een foto van zichzelf op Twitter, waarmee hij een transfer naar de promovendus te verklappen.

Anzhi Makhachkala heeft de transfer namelijk nog niet bevestigd via de officiële kanalen. De ploeg werd groot dankzij een investeerder, waarop een speler als Samuel Eto'o met een jaarsalaris van twintig miljoen euro naar Rusland werd gelokt. Het financiële avontuur hield echter snel op voor Anzhi Makhachkala, dat opeens moest snijden in de spelersselectie en prompt degradeerde naar de tweede divisie in Rusland.

In het afgelopen seizoen eindigde de club echter als tweede in 1. Division, waardoor promotie naar de Premier Liga werd afgedwongen. Ebecilio komt uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde drie seizoenen in het eerste elftal. Hij kwam tot een kleine veertig competitiewedstrijden voordat hij vertrok naar Metalurh Donetsk, in Oekraïne.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner