22.06.2015 16:16

Degradatie zegt Ferencvárosi-trainer niets

Go Ahead Eagles degradeerde het afgelopen seizoen uit de Eredivisie, maar de Duitse trainer van Ferencvárosi, Thomas Doll, waakt voor onderschatting.

"Go Ahead Eagles speelde vorig seizoen sterk in de Eredivisie", citeert Voetbal International de Duitse oefenmeester van Ferencvárosi. "Als je dat in ogenschouw neemt, is het niet zo heel relevant dat de club gedegradeerd is. Ik denk dat het een hele lastige klus gaat worden, maar we kijken ernaar uit." Het heenduel zal op 2 juli plaatsvinden in Emmen, terwijl de return op 9 juli wordt afgewerkt in een leeg stadion in Hongarije. 

De voorbereiding op de eerste voorronde van de Europa League voorloopt niet echt soepel bij de Hongaarse club. "We hebben een aantal nieuwe spelers en het is moeilijk om hen in de selectie te integreren als je al zo snel wedstrijden moet spelen", aldus de oud-trainer van onder meer Hamburger SV en Borussia Dortmund. "Ook komen veel spelers nu pas terug van vakantie. Die kunnen last hebben van kleine pijntjes of blessures."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner