22.06.2015 22:16

'Turkse club wil Afellay, 'Dinho en Eto'o'

Het lijkt te mooi voor woorden, maar in Turkije geloven ze er echt in. Antalyaspor wil deze zomer verrassen met de komst van Samuel Eto'o, Ronaldinho en Ibrahim Afellay.

Het is de Turkse krant Fanatik die het nieuws deelt. Antalyaspor hoopt deze week in ieder geval Ronaldinho en Eto'o te presenteren. Ronaldinho verscheurde van de week zijn contract bij Gallos Blancos en is vrij om te gaan en te staan waar hij wil. 

De komst van Eto'o lijkt een stuk lastiger te worden. De aanvaller uit Kameroen heeft namelijk nog een contract bij Sampdoria tot en met medio 2018. Daarnaast zou hij torenhoge salariseisen hebben, maar Antalyaspor zou aan die eisen willen voldoen.

Voor Ibrahim Afellay geldt dat hij nog een contract heeft van één seizoen bij FC Barcelona, maar de Catalanen staan open voor een verkoop van de oud-PSV'er. Niet bekend is of Afellay zelf oren heeft naar een overgang naar Turkije.

Antalyaspor heeft de focus eerst gelegd op het presenteren van Ronaldinho en Eto'o. Het tweetal speelde samen vanaf 2004 tot en met 2008 bij Barcelona en was daar succesvol. Het won alle clubprijzen die Barcelona kon winnen. Antalyaspor hoopt op een hereniging van de twee.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner