23.06.2015 10:46

Buwalda blijft, Engelsman vertrekt bij VVV

Robin Buwalda (r.) probeert Jorzolino Falkenstein (l.) van de bal te zetten tijdens het duel om promotie/degradatie tussen VVV-Venlo en FC Oss. (15-05-2015)
Robin Buwalda (r.) probeert Jorzolino Falkenstein (l.) van de bal te zetten tijdens het duel om promotie/degradatie tussen VVV-Venlo en FC Oss. (15-05-2015)

Robin Buwalda blijft ook tijdens het seizoen 2015/2016 speler van VVV-Venlo. De Limburgers huren de centrale verdediger wederom van ADO Den Haag. Medy Elito vertrekt daarentegen bij VVV.

Buwalda liet het afgelopen seizoen een prima indruk achter in de Jupiler League bij VVV. De verdediger heeft in 25 competitieduels dermate veel indruk gemaakt op VVV, dat de Limburgers hem ook aankomend seizoen op huurbasis overnemen van ADO Den Haag. De verdediger is blij met zijn nieuwe overeenkomst. "Afgelopen seizoen heb ik goed kunnen wennen, zowel in als om het veld. Ik heb mijn wedstrijden gespeeld, veel minuten gemaakt", vertelt Buwalda op de clubsite van VVV. "Dat is goed voor mijn ontwikkeling. Ik ben blij dat VVV-Venlo ook dit seizoen met me verder wil, want ik heb het erg naar mijn zin."

Elito zal daarentegen vertrekken bij VVV. De Engelsman had nog een contract tot de zomer van 2016, maar de flankspeler heeft in goed overleg zijn contract laten ontbinden. Volgens de Limburgers kon het jonge gezin van Elito niet aarden in Nederland. VVV is daarom akkoord gegaan met het verzoek van Elito om het contract te laten ontbinden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner