23.06.2015 15:57

Fraser zoekt naar een 'eigengereide speler'

ADO Den Haag-trainer Henk Fraser is ongeduldig. De oefenmeester ziet dat zijn selectie nog een kwaliteitsimpuls kan gebruiken, maar zit vooralsnog in de wachtkamer.

Fraser wil zijn selectie op orde hebben, zodat hij kan werken aan automatismen en het echt een hecht team kan laten worden. "Ik ben ongeduldig. Kijk eens hoe ver Heracles en Willem II al zijn", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. Fraser weet precies wat zijn ploeg nodig heeft. "Een creatieve, maar eigengereide speler op de zijkant. Type Michiel Kramer en dat bedoel ik in positieve zin. Een beetje een vervelende gozer, die niet altijd in de pas hoeft te lopen. Lekker eigenwijs, als hij uiteraard wel zijn acties en doelpunten maakt."

Michiel Kramer vertrekt hoogstwaarschijnlijk deze zomer naar een nieuwe club, hoewel de spits zelf erg kritisch is op een potentiële nieuwe werkgever. Ondertussen zoekt ADO naar een nieuwe spits. De naam van Mike Havenaar wordt daarbij veelvuldig genoemd. Fraser moet echter wachten totdat zijn vader Dido Havenaar in Nederland is. "Havenaar is een interessante speler voor ons. Het is zeker de moeite waard om te wachten op die afspraak", aldus Fraser die overigens benadrukt dat de Japanse spits sowieso in beeld is. "Het staat los van een eventueel vertrek van Michiel Kramer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner