24.06.2015 15:33

Nordfeldt klaar voor concurrentiestrijd

Kristoffer Nordfeldt baalt na afloop van het competitieduel sc Heerenveen - FC Twente. (17-05-2015)
Kristoffer Nordfeldt baalt na afloop van het competitieduel sc Heerenveen - FC Twente. (17-05-2015)

Swansea City-trainer Garry Monk is blij met zijn nieuwe aanwinst. Kristoffer Nordfeldt zorgt voor meer concurrentie in de selectie van Swansea City en dat is volgens Monk een goede zaak.

"We zijn blij dat Nordfeldt aankomend seizoen voor ons gaat spelen", zegt de oefenmeester op de clubsite van Swansea City. "We zochten al een tijdje naar een nieuwe doelman, zodat we de concurrentie voor die positie kunnen vergroten. Hij heeft al op internationaal niveau gespeeld en de Premier League is een nieuwe stap in zijn carrière", aldus Monk, die veel potentie ziet in Nordfeldt. "Hij is al een goede doelman, maar hij heeft de potentie om nog beter te worden."

Nordfeldt moet Łukasz Fabiański onder de lat te zien verdrijven. "Łukasz heeft een geweldig seizoen gehad, dus het zal een grote uitdaging worden voor Kristoffer. Hij moet de concurrentiestrijd aangaan en aantonen dat hij de nummer één moet worden. Ik heb een goed gesprek met hem gehad en hij gaat die uitdaging graag aan. Hij wil zichzelf heel graag bewijzen op een hoger niveau."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner