25.06.2015 10:31

Tibbling in extase: "Het was magisch"

Simon Tibbling is in extase na het scoren van de gelijkmaker tijdens Jong Portugal - Jong Zweden op het EK onder 21. (24-06-2015)
Simon Tibbling is in extase na het scoren van de gelijkmaker tijdens Jong Portugal - Jong Zweden op het EK onder 21. (24-06-2015)

Simon Tibbling was woensdagavond de held van Zweden. Hij zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat Jong Zweden zich wist te kwalificeren voor de halve finale van het EK onder 21.

"Dit was het belangrijkste doelpunt van mijn carrière", citeert Voetbal International de middenvelder van FC Groningen. Na het doelpunt van Tibbling werd de middenvelder 'slachtoffer' van een scrum van zijn ploeggenoten. "Als ik toch een keer onderop de stapel moest liggen, was dit wel het juiste moment. Het was magisch."

Tibbling had ook nog lovende woorden voor ploeggenoot en oud-Feyenoorder John Guidetti. "We zijn samen opgegroeid en hebben jaren samengespeeld", vervolgt Tibbling. "Hij is als een broer geweest en heeft veel voor me betekend. Ik keek altijd tegen hem op, hij heeft me wegwijs gemaakt. Ja, John is wel een beetje speciaal, maar ik hou daar wel van. Hij is enorm blij als de dingen goed gaan, hij is een drijvende kracht."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner