25.06.2015 11:02

Helmond Sport huurt Heerenveen-verdediger

Stephen Warmolts heeft balbezit tijdens het oefenduel sc Heerenveen - Sint Truiden. (07-01-2015)
Stephen Warmolts heeft balbezit tijdens het oefenduel sc Heerenveen - Sint Truiden. (07-01-2015)

Stephen Warmolts speelt aankomend seizoen voor Helmond Sport. De verdediger van sc Heerenveen wordt een jaar gehuurd door de club uit Brabant. Warmolts moet in de Jupiler League ervaring op doen.

De rechtsbenige verdediger zat het afgelopen anderhalf jaar geregeld op de bank van sc Heerenveen, maar debuteerde nog niet namens de Friezen. Warmolts krijgt bij Helmond Sport de kans om zich te ontwikkelen. "Ik zie Helmond Sport als een stap vooruit en een club waar ik me als voetballer verder kan ontwikkelen", aldus de mandekker op de clubsite van Helmond Sport.

"Het kriebelt om weer te beginnen", vervolgt Warmolts. "Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging." Mario Captein, directeur van Helmond Sport, weet wat hij in huis heeft gehaald. "Stephen is een speler met veel duelkracht en iemand met coachende kwaliteiten. Hij is niet voor niets aanvoerder van Jong sc Heerenveen." Warmolts is de vijfde versterking voor Helmond Sport. Eerder werden ook Aleksandar Bjelica (PEC Zwolle), Steven Edwards (Achilles'29), Thomas Schilders (Jong Willem II) en Charlton Vicento (Willem II) al gecontracteerd.

Een overzicht van de transfers in de Jupiler League kunt u HIER vinden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner