29.06.2015 23:49

Heerenveen heeft Çavlan definitief binnen

Santy Hulst (l.), Caner Çavlan (m.) en Vincent Vermeij (r.) vieren de 3-1 tijdens De Graafschap - MVV Maastricht. (13-02-2015)
Santy Hulst (l.), Caner Çavlan (m.) en Vincent Vermeij (r.) vieren de 3-1 tijdens De Graafschap - MVV Maastricht. (13-02-2015)

Caner Çavlan verhuist naar sc Heerenveen. De 23-jarige verdediger van De Graafschap, die ook in de belangstelling stond van FC Utrecht en AZ, maakte maandagavond via Twitter aan de Doetinchemse supporters bekend dat het voor hem tijd is een nieuwe weg in te slaan om zich verder te ontwikkelen.

"Een geweldige stap voor mij en de beloning voor de ontwikkeling die ik bij De Graafschap heb doorgemaakt", aldus Çavlan tegenover Voetbal International. "Natuurlijk was het een bijzonder compliment dat zulke mooie clubs interesse hadden. Met Heerenveen heb ik voor een club gekozen waar ik me goed verder kan ontwikkelen."

"Het voelt heel goed dat ik De Graafschap met opgeheven hoofd kan verlaten. Sportief kon het niet beter, door de club met Eredivisieschap achter te laten, maar ook financieel is het mooi dat de club iets aan me overhoudt. Ik zal De Graafschap altijd dankbaar blijven." Çavlan zal volgens Voetbal International bij de Friese club een contract voor drie jaar ondertekenen, met een optie voor nog eens twee seizoenen.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner