30.06.2015 12:26

Janssen tekent in Alkmaar: "Erg tevreden"

Aanwinst Vincent Janssen laat zijn gezicht zien tijdens de eerste training van AZ Alkmaar. (28-06-2015)
Aanwinst Vincent Janssen laat zijn gezicht zien tijdens de eerste training van AZ Alkmaar. (28-06-2015)

Vincent Janssen was al een aantal dagen aanwezig op de trainingen van AZ Alkmaar, maar de spits heeft dinsdagochtend eindelijk zijn contract mogen ondertekenen. Janssen komt over van Almere City FC.

Janssen heeft in Alkmaar een contract getekend tot de zomer van 2018 en gaat bij AZ spelen met rugnummer 12. De 21-jarige spits was het afgelopen seizoen goed voor negentien treffers in 34 competitiewedstrijden namens Almere City FC. Onlangs liet hij met Jong Oranje tijdens het toernooi in Toulon ook een sterke indruk achter door twee keer te scoren.

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart is blij dat het contract is getekend. "We zijn erg tevreden met de transfer van Vincent Janssen naar AZ", aldus Stewart op de clubsite van de Alkmaarders. "Hij stond in de concrete belangstelling van meerdere clubs. Vincent is een beloftevolle spits, die erg doelgericht is. Zijn mentaliteit is uitstekend. Het is een knokker die alles uit zijn carrière wil halen. Bij AZ bieden wij hem de mogelijkheden om zijn potentie volop te kunnen waarmaken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner