01.07.2015 16:16

'Grieks avontuur wacht voor doelman Ruiter'

Robbin Ruiter is erg blij na de zege tegen FC Twente. (19-04-2015)
Robbin Ruiter is erg blij na de zege tegen FC Twente. (19-04-2015)

Robbin Ruiter kan een overstap naar Griekenland maken. De doelman van FC Utrecht staat namelijk in de belangstelling van PAOK Saloniki en AEK Athene. Laatstgenoemde club zat onlangs ook al achter Erwin Mulder aan.

AEK Athene promoveerde onlangs naar de Griekse Superleague. De elfvoudige kampioen was tijdens het seizoen 2012/2013 gedegradeerd uit de Superleague en hoopt via een aantal investeringen terug te keren in de top van het Griekse voetbal. De 28-jarige Ruiter moet één van de topaankopen worden van de club uit de Griekse hoofdstad. 

AEK Athene heeft volgens Voetbal International al geïnformeerd bij de zaakwaarnemer van Ruiter, Martin van Ophuizen. De Grieken willen eerdaags een bod uitbrengen op de goalie, maar FC Utrecht lijkt niet van plan om Ruiter zonder slag of stoot te laten vertrekken. De doelman heeft in Utrecht nog een contract tot medio 2017. Ook PAOK heeft al contact gezocht met de zaakwaarnemer van Ruiter, maar het is vooralsnog onduidelijk of PAOK concreet gaat worden voor de sluitpost. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner