02.07.2015 12:21

Demmers waakt voor Hongaarse counter

Go Ahead Eagles-trainer Dennis Demmers staat de media te woord tijdens een persconferentie. (01-07-2015)
Go Ahead Eagles-trainer Dennis Demmers staat de media te woord tijdens een persconferentie. (01-07-2015)

Go Ahead Eagles neemt het donderdagavond in de voorronde van de Europa League op tegen het Hongaarse Ferencvárosi TC. Trainer Dennis Demmers weet wat hem te wachten staat.

"Ze kunnen goed voetballen en ze zijn razendsnel in de omschakeling", vertelt de coach aan Voetbal International. "We moeten echt oppassen voor de counters. Ik verwacht eerlijk gezegd ook dat ze ons het spel laten maken, maar dat kunnen we. Wij hebben onze strijdwijze klaar en weten wat we moeten doen als we toch in moeten zakken, maar ook als we verder naar voren spelen en druk gaan zetten."

"Het is een geroutineerde ploeg, zij hebben meer ervaring dan wij", vervolgt Demmers zijn verhaal. "Wat me opviel is dat ze in veel wisselende samenstellingen hebben gespeeld. Meestal wel 4-3-3 en ik verwacht vanavond ook weer drie spitsen." Go Ahead Eagles speelt donderdagavond in Emmen tegen Ferencvárosi. Een week later staat de return in Hongarije op het programma. Dat duel zal overigens zonder publiek gespeeld worden, aangezien de Hongaren nog een straf van de UEFA hebben staan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner