09.07.2015 19:54

Demmers wijzigt Go Ahead op twee plaatsen

Randy Wolters (l.) en Alex Schalk van Go Ahead Eagles zijn blij met een doelpunt in een oefenduel met de amateurs van Terwolde. (24-06-2015)
Randy Wolters (l.) en Alex Schalk van Go Ahead Eagles zijn blij met een doelpunt in een oefenduel met de amateurs van Terwolde. (24-06-2015)

In de belangrijke Europa League-return op donderdagavond in Boedapest moet Go Ahead Eagles tot scoren komen. Om die reden heeft trainer Dennis Demmers zijn elftal gewijzigd. In de voorhoede vervangt doelpuntendief Alex Schalk namelijk de kopsterke Teije ten Den.

Verder geeft Demmers de voorkeur aan Jeffrey Rijsdijk. De nummer tien van Go Ahead neemt de plaats in van nieuweling Jerry van Ewijk. De overige negen zijn dezelfde als vorige week donderdag. Go Ahead hoopt vanavond op bezoek bij Ferencvárosi TC de tweede ronde van de Europa League te behalen. De heenwedstrijd in Emmen eindigde in 1-1.

Ook Thomas Doll stelt twee andere spelers op ten opzichte van vorige week. Emir Dilaver vervangt Michał Nalepa in de Hongaarse defensie. Terwijl Attila Busai op het middenveld de voorkeur krijgt boven Gábor Gyömbér. Doelpuntenmaker Zoltán Gera is vanaf het beginsignaal weer van de partij, net als oude bekende Roland Lamah. Hij speelde in het verleden voor Roda JC. 

De wedstrijd is vanaf 20.30 uur LIVE te volgen!

 

 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner