12.07.2015 12:25

Lestienne gelukkig na akkoord: "Grote club"

Maxime Lestienne is blij dat hij aankomend seizoen op huurbasis uitkomt voor PSV. De Eindhovenaren bereikten zondag een akkoord met zijn werkgever Al-Arabi uit Qatar. Die formatie verhuurde hem afgelopen seizoen nog aan het Italiaanse Genoa FC.

"PSV is een grote club. Ik kom hier naar toe met een erg goed gevoel omdat ik al met de trainer heb gesproken", vertelt de middenvelder in gesprek met PSV TV. Hij is dankzij het landskampioenschap van PSV in ieder geval verzekerd van deelname aan de Champions League. "Ieder kind droomt ervan om Champions League te spelen en als ik daar mag spelen, ga ik ervan genieten."

Lestienne is afkomstig uit de jeugdopleiding van Excelsior Mouscron. Via die club dwong hij een transfer af naar de Belgische topclub Club Brugge. Dankzij zijn prestatie daar viel hij op bij Al-Arabi. Bij die club staat Lestienne tot de zomer van 2017 onder contract. PSV heeft echter een optie tot koop bedwongen in het huurcontract. De speler is momenteel onderweg naar het trainingskamp van PSV in Frankrijk.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner