19.07.2015 11:40

'Antalyaspor hoopt Totti alsnog te verleiden'

Er is een nieuwe club opgedoken die het niet erg vindt om met geld te strooien. Het Turkse Antalyaspor wist Samuel Eto'o al binnen te hengelen en hoopt nu ook Francesco Totti te verleiden met een miljoenencontract ter waarde van tien miljoen euro.

Volgens Gianluca Di Marzio, een Italiaanse journalist van Sky Sports, kan Totti dat bedrag per jaar verdienen in Turkije. Antalyaspor komt uit op het hoogste niveau in Turkije en hoopt met de vele miljoenen de subtop van het land te bestormen. Eto'o verdient naar verluidt al drie miljoen per jaar, Totti kan daar dus dik overheen gaan.

Het is echter de vraag of de Italiaan zwicht voor het geld. De spits speelt al zijn hele leven voor AS Roma en kwam in het shirt van de Romeinen tot ruim zevenhonderd wedstrijden. De 38-jarige aanvaller beschikt in Italië over een contract tot 2016, maar zal geen moeite hebben om contractverlenging af te dwingen, indien hij dat graag wil. 

Totti kwam in 1992 bij het eerste elftal van AS Roma en werd in dienst van die ploeg twee keer verkozen tot Italiaans voetballer van het jaar (2000 en 2003). In het seizoen 2006/2007 werd hij topscorer van de Serie A, met 26 doelpunten. In totaal scoorde de aanvaller bijna 250 keer in de competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner