20.07.2015 21:59

Heracles het seizoen in met hogere begroting

Dirk Marcellis (r.) baalt nadat Heracles Almelo op een 2-0 voorsprong is gekomen tijdens NAC Breda - Heracles Almelo. (25-04-2015)
Dirk Marcellis (r.) baalt nadat Heracles Almelo op een 2-0 voorsprong is gekomen tijdens NAC Breda - Heracles Almelo. (25-04-2015)

De uitbreiding van het huidige stadion heeft meteen een positief effect voor Heracles Almelo. De ploeg maakte bekend dat de begroting van het komende seizoen op tien miljoen euro is vastgesteld. Dit is anderhalf miljoen euro meer dan in de voorgaande jaren.

Het Polman Stadion van de Eredivisionist werd aan het einde van het vorige seizoen al in de steigers gezet om de capaciteit flink uit te breiden. Op dit moment passen er nog 8.500 toeschouwers in het stadion van Heracles Almelo, die capaciteit moet naar 12.000 worden gebracht.

Door de grotere capaciteit, kan Heracles Almelo makkelijker seizoenskaarten verkopen. Op dit moment zijn er al 5.500 verkocht, maar het streven is om daar nog tweeduizend seizoenkaarthouders aan toe te voegen. De ploeg eindigde vorig seizoen als veertiende en stelde daarmee voor het tiende opeenvolgende seizoen een plekje veilig in de Eredivisie. In 2005 promoveerde de Overijsselse voetbalvereniging als kampioen van de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner