21.07.2015 10:31

Paris laat miljoenen rollen voor reserve

Benjamin Stambouli verruilt Tottenham Hotspur voor Paris Saint-Germain. De 24-jarige middenvelder zette dinsdag zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij de kampioen van Frankrijk.

Naar verluidt is er met de deal maar liefst 8,5 miljoen euro gemoeid. Dat is een behoorlijk bedrag voor een speler die bij Tottenham Hotspur nauwelijks aan de bak kwam. Na zijn komst een jaar geleden van Montpellier HSC slaagde de middenvelder er niet in basisspeler te worden in Londen.

"Ik ben heel erg blij en trots om onderdeel uit te maken van de familie van Paris. Ik was niet per se van plan om de Premier League te verlaten. Maar als een club als Paris zich meldt, maakt dat de keuze een stuk makkelijker", zegt Stambouli op de website van de Fransen.

Ook de club reageert content op de komst van Stambouli. "Hij kan veel waarde hebben op het middenveld met zijn atletische en technische vermogen", zegt voorzitter Nasser Al Khelaifi. "Frankrijk gaat weer een speler zien die al een grote belofte was toen hij al in de Ligue 1 speelde."

Bekijk hier het transferoverzicht van de clubs uit de Franse Ligue 1.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner