22.07.2015 12:27

Baniyas contracteert alternatief voor Kramer

Joaquín Larrivey
Joaquín Larrivey

Baniyas SC uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft razendsnel gereageerd op het afketsen van de transfer van Michiel Kramer. De club heeft in de Spaanse Primera División een alternatief gevonden.

Het gaat om de dertigjarige Argentijnse spits Joaquin Larrivey van Celta de Vigo. Baniyas kocht zijn tweejarige contract in Spanje naar verluidt voor twee miljoen euro af. Larrivey moest komend seizoen bij Celta de Vigo de concurrentie onder meer aan gaan met John Guidetti.

Afgelopen jaargang was Larrivey basisspeler en was hij in 35 optredens elf keer trefzeker. Daarvoor speelde de Zuid-Amerikaan bij Rayo Vallecano waarin hij z'n enige seizoen twaalf keer scoorde. Verder speelde Larrivey voor het Mexicaanse CF Atlante, Cagliari uit Italië en CA Colón en Huracán uit Argentinië. De spits heeft geen interlands achter zijn naam staan.

Larrivey geldt bij Baniyas als alternatief voor Kramer. De speler van ADO Den Haag was met de club al akkoord, maar de clubs konden er zelf niet uitkomen. Daarom trok ADO dinsdag de stekker uit de transfer.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner