25.07.2015 11:37

Sarpong toont zich tijdens Engelse stage

Yassin Ayoub (l.) en Jeffrey Sarpong (r.) strijden om de bal in het onderlinge treffen met FC Utrecht en NAC Breda. (20-03-2015)
Yassin Ayoub (l.) en Jeffrey Sarpong (r.) strijden om de bal in het onderlinge treffen met FC Utrecht en NAC Breda. (20-03-2015)

Jeffrey Sarpong werkt een teststage af bij het Engelse Blackburn Rovers en heeft daar vrijdag in zijn eerste oefenwedstrijd een prima indruk achtergelaten, dat weet Voetbal International.

Op bezoek bij Tranmere Rovers mocht Sarpong zijn kunsten laten zien namens Blackburn Rovers dat uitkomt in het Championship, het hoogste niveau na de Premier League. Blackburn won het oefenduel met 2-0 en de eerste treffer kwam op naam van Sarpong. Hij schoot een kwartier voor het einde van afstand de bal tegen de touwen. Gary Bowyer, manager van Blackburn, zei na afloop van het duel dat hij zeer tevreden was over het optreden van de Nederlander met Ghanese roots.

De komende dagen zal blijken of de Engelse club de aanvallende middenvelder ook daadwerkelijk vast gaat leggen. Begin juli besloot de 26-jarige Sarpong zijn contract bij degradant NAC Breda af te kopen en sindsdien is hij transfervrij. In het verleden kwam hij onder meer uit voor Ajax en het Spaanse Real Sociedad. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner