30.07.2015 08:42

Trainer Rapid Wien: "Excuses voor overtreding"

Rapid Wien-trainer Zoran Barišić heeft zijn excuses aangeboden voor de smerige overtreding van zijn speler Stefan Schwab op Ajacied Jaïro Riedewald. "Dat is niet onze stijl. We willen ons vanzelfsprekend voor deze overtreding verontschuldigen", werd de trainer donderdag in Oostenrijkse media geciteerd.

Schwab ontving in de 58e minuut direct rood maar Ajax profiteerde niet van de numerieke meerderheid. Het duel in de voorronde van de Champions League eindigde in 2-2 nadat Ajax bij rust nog met 2-0 had geleid.

Twee doelpunten van aanvoerder Davy Klaassen hadden Ajax een goede uitgangspositie bezorgd voor het bereiken van de play-offs om een plaats in de groepsfase. Kort na rust scoorde Florian Kainz tegen, met tien man maakte Robert Berić zelfs gelijk. "We speelden moediger na rust", vond Barišić. "We hebben geluk dat we na die achterstand nog op 2-2 zijn uitgekomen maar er had zelfs nog meer ingezeten."