03.08.2015 19:15

FC Twente test vrij talent van VfL Wolfsburg

In de hoop om de selectie verder uit te breiden heeft FC Twente de Ghanese Duitser Razak Iddrisu op de proef. Dit bleek uit een oefenwedstrijd van de beloften van de Tukkers. Iddrisu komt uit de jeugdopleiding van VfL Wolfsburg, maar is inmiddels transfervrij.

De negentienjarige aanvaller is geboren in Duitsland maar heeft Ghanese roots. Iddrisu doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van VfL Wolfsburg en sloot aan het einde van het vorige jaar aan bij de beloften van de Duitse club. Hij wist echter niet genoeg indruk te maken, waarna zijn contract afgelopen zomer afliep.

Jong FC Twente oefende maandag tegen de beloften van AZ en daarin speelde Iddrisu mee. De jonge ploeg van de Tukkers kwam de vorige twee seizoenen uit in de Jupiler League, maar vanwege de financiële problemen heeft de club besloten om het beloftenelftal uit de competitie te halen. Door de financiële situatie kan FC Twente spelers alleen transfervrij ophalen of huren. 

In het transferoverzicht van FC Twente is dan ook goed te zien dat er weinig permanente transfers zijn uitgevoerd door de club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner