03.08.2015 20:29

Emotioneel afscheid van Rafael op Instagram

Na zeven jaar lijkt er een einde te komen aan het avontuur van Rafael Pereira da Silva, kortweg Rafael, bij Manchester United. De Braziliaan komt niet meer voor in de plannen van Louis van Gaal en lijkt te vertrekken naar Frankrijk. Via de social media heeft hij een bericht voor zijn fans.

"Sinds het moment dat ik tekende bij de club, heb ik geweldige momenten meegemaakt", vertelt de rechtsback, die tot 109 wedstrijden in de Premier League kwam en er 26 in de Champions League speelde. "Ik wil ook de medewerkers van de club bedanken. Zij hebben me altijd met liefde behandeld. Bedankt Engeland, ik heb veel geleerd in dit land. Als een voetballer en ook zeker als een mens. Ik heb lessen geleerd die ik de rest van mijn leven bij me zal dragen."

Ook oud-trainer Sir Alex Ferguson krijgt een bedankje van de speler die door hem naar Engeland werd gehaald. "Bedankt dat je altijd in me geloofde en voor alle deuren die je voor me hebt geopend. Nu is het tijd voor een nieuw pad, een nieuwe uitdaging."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner