10.08.2015 14:32

ADO Den Haag heeft opvolger Kramer binnen

Mike Havenaar kijkt om zich heen tijdens het competitieduel HJK Helsinki - Inter Turku. (21-05-2015)
Mike Havenaar kijkt om zich heen tijdens het competitieduel HJK Helsinki - Inter Turku. (21-05-2015)

Mike Havenaar speelt dit seizoen voor ADO Den Haag. De Hagenaars nemen de Japanse spits over van het Finse HJK Helsinki. De aanvaller is dinsdagavond nog niet speelgerechtigd voor ADO Den Haag.

De Finse club maakt maandag melding van de transfer van Havenaar. De oud-spits van Vitesse moet in Den Haag Kramer doen vergeten. De aanvaller tekende onlangs een contract voor drie seizoenen bij Feyenoord. In een eerder stadium vertrok ook Mike van Duinen al uit Den Haag. Van Duinen ging aan de slag in de 2. Bundesliga bij Fortuna Düsseldorf.

Havenaar stond in het verleden tweeënhalf seizoen onder contract bij Vitesse. De Japanner met Nederlandse roots vertrok vervolgens transfervrij naar het Spaanse Córdoba CF. Zijn avontuur in de Primera División werd geen succes. De Japanner speelde vijf competitieduels namens Córdoba, maar scoorde niet. De afgelopen maanden stond Havenaar onder contract bij het Finse HJK Helsinki. Met die club werd hij onlangs uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League door FK Astana.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner