12.08.2015 12:29

Kramer: "Hoe serieus moet ik hem nemen?

Michiel Kramer praat met de pers tijdens zijn officiële presentatie bij Feyenoord. (11-08-2015)
Michiel Kramer praat met de pers tijdens zijn officiële presentatie bij Feyenoord. (11-08-2015)

Michiel Kramer moet lachen om Brentford FC. De club van trainer Marinus Dijkhuizen vindt de nieuwste aanwinst van Feyenoord een 'geluksspits' en besloot van hem af te zien. "Ik had er nog wel meer kunnen maken", kaatst Kramer.

"Die goals die ik heb gemaakt, waren volgens mij gewoon goede goals. Ik had er nog wel meer kunnen maken, maar het waren allemaal velddoelpunten. Ik heb geen enkele strafschop of vrije trap genomen", zegt Kramer in het Algemeen Dagblad.

"En ja, diegene die dat daar heeft gezegd was volgens mijn informatie een gokverslaafde. Die zegt dan dat ik niet goed genoeg ben voor die club? Hoe serieus moet ik die gozer nemen? Een geluksgoal is in mijn ogen een doelpunt waarbij een keeper een fout maakt. Niet als je een bal in de kruising kopt. Of ik überhaupt naar Brentford had gewild? Nee."

Marinus Dijkhuizen over de theorie van Brentford: "Michiel heeft vorig seizoen ontzettend weinig kansen nodig gehad om te scoren. Brentford concludeert dan: dat is geluk en niet langer vol te houden."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner