13.08.2015 12:23

NAC Breda heeft nieuwe spits bijna binnen

Daniel Segovia is bijna de nieuwe spits van NAC Breda. De Bredanaars moeten echter nog wachten totdat SKN St. Pölten zelf een opvolger voor de Spaanse spits heeft gevonden.

"De constructie is vrij simpel", aldus NAC-trainer Robert Maaskant tegenover Omroep Brabant. "Wij hebben een akkoord en zitten te wachten tot St. Pölten een vervanger heeft. Niet zozeer dat hij getekend heeft, maar wel dat ze hem binnen hebben. Dat zit er aan te komen en wij hopen de deal zo snel mogelijk rond te maken. Voor het duel tegen FC Eindhoven gaat dat niet meer lukken, want er zit natuurlijk papierwerk aan vast en ik denk niet dat dat snel genoeg zal gaan."

Maaskant wil verder geen mededelingen doen over de komst van Segovia. "Wij doen geen mededelingen over transferbedragen of huurperiodes. Dat zal allemaal duidelijk worden als de contracten zijn getekend", aldus Maaskant, die ondertussen blijft zoeken naar een spits voor NAC. "In de tussentijd kijken wij uiteraard rond of we gelijkwaardige vervangers kunnen krijgen. Ik ben dan ook aan het onderhandelen met mensen die eventueel ook geschikt zijn. We hebben nooit op één paard gewed. We willen wel de juiste speler aantrekken, de juiste voor het elftal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner