16.08.2015 11:30

Ajax bovenaan: "Laten we dat zo houden"

Davy Klaassen (l.), Jasper Cillessen (m.) en Mitchell Dijks (r.) vieren de 3-0 overwinning van Ajax op Willem II. (15-08-2015)
Davy Klaassen (l.), Jasper Cillessen (m.) en Mitchell Dijks (r.) vieren de 3-0 overwinning van Ajax op Willem II. (15-08-2015)

Sprankelend was het spel niet dat Ajax zaterdagavond tegen Willem II liet zien, maar de Amsterdammers wonnen uiteindelijk wel vrij eenvoudig van de club uit Tilburg. Aanvoerder Davy Klaassen vond de overwinning van Ajax terecht.

"De wedstrijd vandaag was niet geweldig, maar we hadden het wel onder controle", zegt Klaassen voor de camera's van AT5. 'We hebben het toch wel verdiend. Ik denk niet dat we echt heel erg in de problemen zijn gekomen. 3-0 is op zich een prima uitslag. 2-0 was beter geweest qua verhoudingen, maar ik denk toch een verdiende overwinning."

Klaassen sprak lovende woorden over debutant Václav Černý. "Hij is gewoon een hele goede jongen en kan ook heel goed voetballen. Hij is pas 17 en dat moeten we niet vergeten, maar hij moet gewoon zo doorgaan. Als hij meer wil voetballen moet hij het gewoon laten zien. Het is gewoon een toptalent bij ons, als hij zo doorgaat komt hij er wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner