17.08.2015 16:16

El Ghazi: "Dat gezeik wil je niet hebben"

Anwar El Ghazi (r.) viert de 0-1 met zijn ploeggenoten tijdens het competitieduel AZ Alkmaar - Ajax. (09-08-2015)
Anwar El Ghazi (r.) viert de 0-1 met zijn ploeggenoten tijdens het competitieduel AZ Alkmaar - Ajax. (09-08-2015)

Anwar El Ghazi wil het duel met AZ Alkmaar (3-0 overwinning, red.) achter zich laten. De vleugelaanvaller heeft het gehad met het gezeik rondom zijn juichen en opmerkingen na afloop.

"Ik heb veel kritiek gehad, maar met dat vingertje nam ik het ook op voor mijn jonge ploeggenoten", aldus El Ghazi in gesprek met De Telegraaf. "Het waren emoties, maar dat gezeik wil je natuurlijk niet hebben. Ik wil op de achtergrond blijven, positief voor het daglicht komen. De jongens die me kennen en de trainers weten dat ook, maar ik ben een emotionele jongen en ik moet daar stappen in maken. Dat kun je niet een-twee-drie uit me slaan."

"Over de manier waarop ik nu juichte, zal niet zo lang worden gesproken", doelt El Ghazi op zijn doelpunten tegen Willem II. El Ghazi staat na twee duels al op vier treffers. Als hij dit gemiddelde vol blijft houden, dan komt hij uit op 68 treffers. "De kans dat ik dat aantal haal, is heel klein, denk ik", lacht El Ghazi. "Maar ik zit lekker in mijn vel en doe gewoon mijn best."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner